Sword Art Online: Alicization - War of Underworld

16 aprecieri
Sword art online Alicilization War of Underworld este un nou capitol în cadrul francizei populare SAO, care ne prezintă continuare arcului Alicilization. Spre deosebire de celelate arcuri ale seriei, fără să dau mari spoilere aceste arc ne este prezentat din perspectiva unor personaje secundare și mai ales din perspectiva lui Alice. Pot chiar spune că în acest arc Alice pare a fi personajul principal și nu Kirito. Din acestă prespectivă acest arc este diferit și totodată interesant, faptul că vedem perspectiva unui alt personaj în afara lui Kirito. În acest arc ne este prezentată situația din lumea reală și undeworld după întâmplările din ultimul episod din Sao-Alicilization. Avem parte și de un nou antagonist, diferit de majoritate antagoniștilor care i-am avut până acum în serie, dar nu dau spoilere ca să următiți seria.
Tot în acest arc ca un mic spoiler, oricum toată lumea se așteaptă avem parte de revenire Asunei în lumea virtuală, într-o manieră foarte suprinzătoare și plăcută, dar cum am mai spus nu dau spoilere ca să urmăriși seria.
Un aspect aparte al serie este atmosfera tristă, pe care o s-o simițiti de-a lungul acestui arc, datorită stării de incertitudine provocată atât de războiul din underworld, cât și de situația din lumea reală, dar mai ales de situația lui Kirito, care acum este într-o starea deplorabilă, după evenimentele din arcul Alicilization.
Vă recomand cu căldură să urmăriți arcul al doilea al serie Sao-Alicilization.
Concluzie generală: Serie extraordinar de bună.
Miercuri, 23 septembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Anne0897Marie, Kaome, Andrei325, Soma-kuun, KiritoRo, Nelutu-Nel, FuzY, Andrei27221, AutoMisaky, TheDeal3r, mmincu32, Kirito72, AleXaNd3r04, YorrarY, Io-el, DBOSS1990
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
30 aprilie, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
163
46
34

Encoding
214
40
12

Editare
1
1

Verificare
220
102
51

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...