Hunter x Hunter (2011)

10 aprecieri
Lipsa de popularitate din jurul Hunter x Hunter (2011) m-a încurcat întotdeauna, mai ales după ce am ajuns la urmă cu șase luni în urmă. Pentru un anime care pare să facă totul bine, nu se vorbește prea mult la nivel popular. Nici nu a avut succes în obținerea unei baze de fani asemănătoare cu cea a SNK sau SAO. Am decis să scriu această recenzie pentru a face dreptate spectacolului. Dacă un spectacol atât de bun zboară încă sub radarul dvs. sau dacă sunteți descurajat să urmăriți acest lucru din cauza „aspectului său copilăresc”, atunci citirea acestei recenzii este obligatorie.



Poveste:
HxH este despre un tânăr pe nume Gon, care începe o călătorie pentru a-și găsi tatăl. După ce a aflat că tatăl său l-a părăsit la o vârstă fragedă pentru a deveni vânător, Gon decide să-i urmeze urmele nu numai pentru a-l găsi, ci și pentru a vedea ce era atât de special la profesia care l-a făcut pe tatăl său să o aleagă în locul lui. Deși o poveste despre găsirea tatălui său este simplă, calea luată spre acest scop face seria cu adevărat specială. HxH este alcătuit din mai multe arce care sunt toate extrem de bine scrise, ceea ce mă aduce la cea mai bună parte a seriei, scrisul. Hunter x Hunter (2011) se mândrește cu una dintre cele mai frumoase scrieri din lumea Shonen; profunzimea și fluxul poveștii, caracterizări captivante, dialog puternic și construirea lumii impresionante sunt toate transformate într-o poveste fascinantă care poate absorbi spectatorii în maratonuri lungi.

Cantitatea de varietate care este ambalată în povestea lui HxH este, de asemenea, foarte impresionantă. HxH se ocupă cu succes de mai multe genuri în șase arce de poveste care abordează supraviețuirea, turneele de luptă, thrillerul criminalității, realitățile virtuale, războiul și politica. Nu numai că, seria este, de asemenea, capabilă să treacă cu ușurință schimbări tonale semnificative (de la lumină la întuneric și invers). Uneori, aceste schimbări de ton apar după terminarea unui arc, deși alteori, are loc chiar și la mijlocul arcului. Un alt lucru despre HxH este că arcurile sale sunt conectate între ele, fiecare arc urmând în mod natural cel dinaintea sa. Acest lucru creează o tranziție naturală care evidențiază ceea ce este într-adevăr seria, o călătorie. În ceea ce privește stimularea și dezvoltarea, acestea sunt excelente. În cea mai mare parte, HxH are un ritm foarte bun. Seria face o treabă fantastică prin a-și menține spectatorii angajați, timpul va trece pe măsură ce urmăriți cele mai multe episoade și vă veți trezi în aer prin spectacol. Cu excepția a două episoade de recapitulare, HxH nu are episoade de completare. Datorită acestui fapt, progresul poveștii este solid, intriga înaintând cu fiecare episod.
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Marți, 15 decembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Valyada, dragonul200, HaoS22, Hunter-xxx-Hunter, [sters]_61de120a4ad95, SafeR, -Kanakiren-, Deeeea29, Nsbdbaj, Jakugo-kun
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
1 mai, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
16
8
4

Encoding
16

Verificare
24
8

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...