Hunter x Hunter (2011)

5 aprecieri
Hunter x Hunter 2011 este extrem de bine apreciat în comunitatea sa, totuși nu a reușit niciodată să crească o bază de fani la fel de mare ca și cele din alte serii populare precum Fairy Tail, Naruto, Bleach ... Poate pentru că seria este mult mai tânără și Sper din toată inima că odată HxH va fi la fel de popular ca Naruto, pentru că merită atât de mult. Nu am mai văzut o serie o serie anime mai bună. Hunter x Hunter merită fiecare laudă pe care o primește.

La prima vedere, nu am fost prea încântat să mă uit la Hunter x Hunter, de fapt chiar am vrut să renunț la serial după 3 episoade. Totul părea a fi Shounen-ul tău stereotip cu un protagonist enervant într-un scenariu, în care totul este fericit pe tot parcursul și luptele fiind excesiv de previzibile tot timpul. Oh, cât de greșit am fost.

După cum am menționat deja, povestea lui HxH arată ca cea a fiecărui Shounen și se pare că nu va oferi elemente și subiecte noi. Gândurile mele au fost complet dispărute înainte de al zecelea episod. Deși ideea principală a tânărului băiat Gon care încearcă să devină vânător și să-și găsească tatăl este foarte simplă, povestea devine incredibil de profundă și complexă din când în când. Scrierea este spectaculoasă peste tot, calea parcursă de personajele principale pentru a-și atinge obiectivele sunt incredibil de creative și imprevizibile, fiecare arc oferă subiecte noi și chiar genuri noi, care nu ar putea fi atașate mai bine. În concluzie, HxH este cel mai maratonabil Anime pe care l-am văzut până acum.

Sistemul de luptă „Nen” este foarte complex și oferă aproape o mie de posibilități diferite de luptă. Aproape că nu există Power-Ups bazate pe emoții în acest Anime, majoritatea luptelor sunt decise prin tactici pure, ceea ce face ca luptele să fie atât de interesante, cel puțin pentru mine.

Poveste (10/10)
Animatie (10/10)
Caracterele (9/10)
Sound(8/10) me refer la piesele folosite

Overall(10/10)
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Luni, 21 decembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Natsu-Dragneel-, Georgiannaa, Anime4life12334, The-king, Dino20086
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
1 mai, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
16
8
4

Encoding
16

Verificare
24
8

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...