Hunter x Hunter (2011)

5 aprecieri
Ajuns la final am realizat un lucru, Hunter x Hunter este un anime atipic, extraordinar. Protagonistul, Gon Freecs, nu este în permanență în centrul acțiunii, fiecare personaj având timpul necesar de a sensibiliza publicul, și pe lângă aceasta, Gon este unul dintre eroii care nu primesc puterea extraordinară de a învinge inamicul, existând granițe pe care nici cu zile întregi de antrenament nu le-a putut trece; acest aspect ieșit din comun face serialul special dând o notă de originalitate uriașă.

Povestea, bine pusă la punct, emoționantă și tragică pe-alocuri, mai presus de toate lipsită de spin-offuri, creează sentimente puternice dat fiind că întâmplările sunt majoritar marcante, având o însemnătate uriașă pe parcurs.

Coloana sonoră, menține spectatorul hype, muzica simfonică dramatică (asemănătoare muzicii lui Beethoven, s-a folosit chiar și "Requiem" de W. A. Mozart) face minuni, transformând orice scenă într-una memorabilă sau epică, openingul static este un concept foarte ieșit din comun pentru un anime atât de lung ceea ce face, din nou, anime-ul special.

Personajele sunt geniale, caracterul fiecăruia construit pe baza trecutului face posibil spectatorului să se pună în pielea lor, Killua care n-a avut parte de iubire din partea familiei atașându-se astfel de Gon afectiv, Leorio care vrea sa îi ajute pe cei năpăstuiți datorită unei experiențe tragice, Kurapika care vrea să-și răzbune clanul ucis și Gon care vrea să-și găsească tatăl misterios.

Note personale: Personajul meu preferat este Hisoka, de altfel si motivul pentru care am început seria, OST-ul favorit este Final Mission și iubesc Yorknew Arc.


Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Luni, 1 martie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Birdman, rrogue, VirgoC, Georgian01, darksun69
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
1 mai, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
16
8
4

Encoding
16

Verificare
24
8

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...